20211129_134059_edited.jpg
Contact
 
ElineFroukjePhotography-fotoshoot-eindhoven-hr-MAM-61.jpg

MAM voor jou

Training moederschap

Vier bijeenkomsten
6-20 april & 11-25 mei
9.30-11.30 uur
Infabriek Boekel

ElineFroukjePhotography-fotoshoot-eindhoven-hr-MAM-85.jpg

MAM lezing

Laat je inspireren

Lezing moederschap

Boek een sessie
ElineFroukjePhotography-fotoshoot-eindhoven-hr-MAM-46.jpg

MAM Retreat

3 dagen verdieping

15-16-17 juli 2022

Boek een sessie

MAM training

Met Aandacht Mama

Grenzen & ruimte – Zelfliefde – Ontspannen & Stilte – Balans


“ Een moment om te ont-moeten & aandacht voor het moederschap”


Tijdens deze training ga je delen, ervaren en verdiepen in wat moederschap met je doet. We komen vier ochtenden samen waarbij je stil staat bij je kracht en bij je patroon. Door te delen met andere moeders is er herkenning en bewustwording. Ook andere moeders zijn aan het struggelen, vinden dingen lastig, worden boos en zijn nog steeds de mooiste en liefste moeder van de wereld.


Tijdens de training van MAM worden er verschillende onderwerpen vanuit de Aware Parenting filosofie belicht, word je uitgedaagd om spanningsvelden binnen jouw gezinssysteem te onderzoeken en voelen. We geven persoonlijke lichaamsgerichte oefeningen vanuit de Haptonomie. Doordat we elke keer twee uur samen de diepte ingaan en jouw persoonlijke situatie aandacht krijgt, neem je waardevolle input en inspiratie mee naar huis.


“MAM geeft jou een mooi aandenken mee zodat je de tijd buiten de training mee naar binnen kan nemen om bij jou thuis op te hangen”.


Daar waar mama’s samenkomen om te durven delen en leren over het moederschap, daar is kwetsbaarheid aanwezig. Daar waar je kwetsbaar kunt zijn is veiligheid. De veiligheid waar jij, mama, met zachte en compassievolle ogen naar jezelf en de ander kan kijken. Hoe meer we hier mee oefenen, hoe meer dit groeit in jou en jouw omgeving.


Wij zijn als moeders ook vaak aan het zoeken en worstelen. We kennen de momenten allemaal, want hoe super we er van kunnen genieten, zo is het vaak ook een dikke uitdaging en daar horen alle....ja alle gevoelens bij!


“Delen heelt, dus stel je voor met een groep mama’s samen delen.”


We ontmoeten je graag!


Veel liefs,


MAM

Laura en Janneke


MAM training           

@InFabriek, Boekel, Tuinstraat 15

Tijd: 9.30-11.30

·         Grenzen & ruimte                 6 april

·         Zelfliefde                              20 april

·         Ontspannen & stilte              11 mei

·         Balans                                   25 mei


Kosten:                       €325,- (volledige training, bestaande uit vier ochtenden)

Trainers:                    Janneke Janssen-Corssmit      &         Laura Verboom

                                  Moeder & Haptotherapeut                                Moeder & Aware Parenting instructor en Pedagoog

Aanmelden:               jannekehaptonomie@gmail.com

 

Recensies

Mama's na MAM

Vier bijeenkomsten waarin we met mede-moeders, samen met Janneke en Laura, in een veilige omgeving met elkaar konden delen over ons moederschap. Het waren voor mij waardevolle bijeenkomsten, omdat het sowieso erg bevrijdend is om te horen dat iedereen op zijn eigen manier stoeit met het moederschap en de opvoeding. En dat dat ook ok is. Nu kan ik het opvoeden veel meer zien als een mooie uitdaging waar ik zelf ook zoveel van kan leren dan iets dat vooral veel energie kost. Vooral het inzicht dat de emoties van mijn kinderen er juist mogen zijn, omdat dat helend en gezond is, maakt dat ik veel makkelijker en liefdevoller om kan gaan met o.a. woede-uitbarstingen en andere lastige opvoedsituaties.

Daarnaast voelde het ook als tijd voor mezelf😊, waar ik elke keer vol energie vandaan kwam.

De combinatie van Laura als opvoedcoach en Janneke als Haptotherapeut is krachtig, omdat Laura ontzettend veel kennis in huis heeft en me op een andere manier laat kijken naar opvoeden. Janneke liet me, d.m.v. haptonomische oefeningen, ervaren wat voor mij kloppend is in de opvoeding en wat niet. Niet door erover na te denken, maar het zelf te doorvoelen.

Aanrader voor iedere moeder. Het is een kadootje aan jezelf en eigenlijk ook aan je kinderen. Ik ben er een fijnere moeder door geworden. (Moeder met dochter van 5 jaar en zoon van 7 jaar)

Moeder (40 jaar)

Ik gun iedereen MAM. Tijd om even los van alle dagelijkse beslommeringen jezelf nog beter te ontdekken. En dat op een hele bijzondere en intense wijze. Janneke en Laura vullen en voelen elkaar als geen ander aan, als persoon én als beroepsbeoefenaar. Met mooie haptonomische en pedagogische werkvormen dagen zij je uit om sterktes, valkuilen en grenzen te herkennen en te delen met anderen. Dit doen zij op een hele deskundige manier. De veilige sfeer die zij met hun warme en toegankelijke persoonlijkheden creëren, maakt dat er een groep ontstaat die al snel ervaringen, voorbeelden en handreikingen met elkaar deelt. Vaak heel waardevol, af en toe lekker confronterend.

Moeder (41 jaar)